Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
zdrowie i choroby
Szanowny Użytkowniku,
Zanim klikniesz 'Przejdź do serwisu', prosimy o przeczytanie tej informacji.
Zgodnie z art. 13 ust. 1 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO), informujemy, iż Państwa dane osobowe zawarte w plikach cookies są przetwarzane w celu i zakresie niezbędnym do udostępniania niektórych funkcjonalności serwisu. W przypadku braku zgody na takie przetwarzanie prosimy o zmianę ustawień w stosowanej przez Państwa przeglądarce internetowej.
Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest GO-MEDIA, z siedzibą ul. Stanisława Betleja 12 lok 10, 35-303 Rzeszów, VAT-ID: PL792-209-42-66.
Podanie danych jest dobrowolne ale niezbędne w celu świadczenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, wszelkie wnioski dotyczące wskazanych powyżej praw prosimy kierować na adres email: gomedia@interia.pl.
dane mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom: Netsprint S.A., Google LLC, Stroer Digital Operations sp. z o.o., w celu prowadzenia spersonalizowanej reklamy oraz dostępu do niektórych funkcjonalności serwisu.
podane dane będą przetwarzane na podstawie zgody tj. art. 6 ust. 1 pkt i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
dane osobowe będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody.
ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
klikmapa.pl
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
Pin:)

Pin:)

PINpolski zespół muzyczny z Chorzowa założony w 2003 roku przez wokalistę Andrzeja Lamperta (dwukrotnego laureata Szansy na sukces, absolwenta Wydziału Jazzu i Muzyki Rozrywkowej w Katowicach), gitarzystę Sebastiana Kowola i klawiszowca, Aleksandra Woźniaka (kompozytora, producenta muzycznego, tekściarza). W zespole grają również basista Erwin Rudy, perkusista Wojtek Fedkowicz i Adam Jendrzyk. Muzycy określają swoją muzykę jako "soft rock".

 

Dyskografia

  • 2008 Muzykoplastyka
  • 2005 0001
  • Single

  • 2008 Pójdę pod wiatr, jak najdalej (Muzykoplastyka)
  • 2008 Niekochanie (Muzykoplastyka)
  • 2006 Wina mocny smak (Muzykoplastyka)
  • 2006 Odlot aniołów (0001)
  • 2005 Bo to co dla mnie (0001)
  •  Teledyski

  • 2008 Pójdę pod wiatr, jak najdalej
  • 2008 Niekochanie
  • 2008 Niekochanie wersja filmowa
  • 2006 Wina mocny smak
  • 2005 Bo to co dla mnie
  • 2005 2 kwietnia 2005
  •  

    Ważniejsze koncerty

  • 09.10.2008 Kraków, odsłonięcie gwiazdy Marka Grechuty w Alei Gwiazd RMF FM
  • 09.10.2008 Chorzów CHCK Koncert charytatywny dla hospocjum w ramach VI Ogólnopolskiego Festiwalu Stróżów Poranka
  • 17.09.2008 Katowice, SPODEK Koncert charytatywny Budujemy Nadzieję
  • 02.02.2008 Wilno, Dom Polski
  • 13.01.2008 Warszawa, WOŚP
  • 09.12.2007 Białystok, koncert Solidarni z Polakami na Białorusi
  • 28.10.2007 Chorzów, Teatr Rozrywki, V Ogólnopolski Festiwal Stróżów Poranka (gość specjalny Mirosław Breguła z zepołu Universe)
  • 15.09.2007 Warszawa, Dzień Kotana
  • 01.08.2007 Częstochowa, koncert poświęcony ofiarom wypadku autokaru we Francji oraz poszkodowanym przez huragan
  • 14.01.2007 Warszawa, Ruda Śląska, WOŚP
  • 05.12.2006 Warszawa, Teatr Muzyczny Roma, koncert Święta, święta
  • 01.10.2006 Warszawa, Dzień Kotana
  • 04.08.2006 Sopot, Festiwal Jedynki
  • 26.02.2006 Katowice SPODEK, Koncert ku czci ofiar katastrofy w Katowickich Halach Targowych
  • 05.02.2006 Warszawa, Polskie Radio Muzyczne Studio Trójki im. Agnieszki Osieckiej - transmisja koncertu na "żywo"
  • 08.01.2006 Warszawa, WOŚP
  • 20.08.2005 Sopot, Festiwal Jedynki
  • 10.06.2005 Opole, Mini Recital na Krajowym Festiwalu Piosenki Polskiej
  •  

    Najnowsza plyta zespolu:


    Głosuj (0)

    pinfanka 10/12/2008 14:21:38 [Powrót] Komentuj








    Menu
    Strona Główna
    Dodaj do Ulubionych


    Księga Gości
    Ksiega Gości
    Dodaj do Księgi
    1

    Mój Profil

    KONTKAT Z PINFANKA:
    pinfanka@amorki.pl
    -----------------------------------------------
    Głosujcie na "Pójdę pod wiatr, jak najdalej":)

    Strony o PINie:
    http://www.pin.net.pl/
    -----------------------------------------------
    Fan Club zespolu:
    http://www.pinfan.pl/
    -----------------------------------------------
    Nieoficjalna strona Pinu:
    http://www.zespolpin.com/
    -----------------------------------------------
    PINowe blogi:
    http://pinladies.blog.onet.pl/2,6,6,album.html
    -----------------------------------------------


    Ulubione


    Archiwum 2008
    Grudzień


    Linki


    Licznik Odwiedzin
    7872


    Powered by blogi
    aliasy www & piksele